Wie_zijn_wij.jpg
right-image2.png

Atriat is een jonge onderneming met eigen senior consultants en verschillende medewerkers die u op velerlei manieren van dienst kunnen zijn. Atriat maakt voor haar dienstverlening eveneens gebruik van een uitgebreid en divers netwerk van zeer ervaren inkoopprofessionals. Op deze wijze kunnen wij met een kleinschalige, zeer persoonlijke benadering toch voldoen aan de diversiteit van wensen en eisen die onze opdrachtgevers deze dagen hebben.

Senior consultants

Alle Senior Consultants van Atriat, waaronder de partners, hebben meerdere leidinggevende functies vervuld op de vakgebieden inkoop, logistiek en ICT en zijn gespecialiseerd in het opzetten en inrichten van inkooporganisaties, het regisseren en uitvoeren van complexe inkoop- en aanbestedingstrajecten, het vervullen van interim functies en het managen van complexe projecten.

Backoffice

De backofficemedewerkers coördineren alle kantooractiviteiten. Daarnaast ondersteunen zij bij projecten waarvoor administratieve ondersteuning door de opdrachtgever gewenst is. De medewerkers handelen flexibel en slagvaardig en hebben ruime ervaring in het (administratief) begeleiden en coördineren van inkoopprocessen en (Europese) aanbestedingen.